Информация за клиенти съгласно общ Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, Закона за защита на личните данни и указанията на надзорния орган – Комисията за защита на личните данни

ИНФОРМАЦИЯ за КЛИЕНТИТЕ (и всички други физически лица) във връзка с обработването на личните им данни

 МАРИН ИЛИЕВ ГЕРОВ - ИНЖЕНЕР

Извършва проектантски услуги, дистрибуция на инженерен софтуер и поддържане на споделено дигитално пространство за обмяна на опит в областта на инженерните науки.

Данните за контакти са:

Адрес: гр. София 1407, бул. Черни връх №66, вх. Б, ап. 10

Тел.:+359 888626789, мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., URL: http://www.guerov.org/

Марин Илиев Геров Ви уведомява, че като администратор на лични данни е синхронизирал задълженията си с разпоредбите на e.

По всички въпроси, касаещи обработването на лични данни, може да се обръщате към него.

Личните данни, които събираме от Вас са:

1. Идентификационни данни: имена, ЕГН/ЛНЧ, мейл и изображение (за регистрирани на http://www.guerov.org/).

Личните Ви данни събираме от Вас – лично или в определени случаи със съгласието на Ваш представител.

Личните Ви данни използваме само и единствено за целите на идентификация на http://www.guerov.org/ и/или сключване на договори за сътрудничество и издаване на фактури, съответно по изискванията на ЗЗД и ЗС.

Обработването на личните Ви данни се основава на Вашето съгласие.

Личните Ви данни могат да бъдат предоставяни и на правораздавателните органи – съд, прокуратура и полиция – в изпълнение на техните правомощия и ако специалните закони ме задължават да им предоставя информация, съдържаща лични данни.

Можете да оттеглите съгласието си да съхранявам и обработвам Вашите лични данни по всяко време с писмено искане – подадено лично или по електронен път с електронен подпис, както и от Ваш пълномощник с нотариално заверено пълномощно.

Ако оттеглите съгласието си, личните Ви данни ще бъдат заличени най-късно в законния срок, определен с нормативен акт, или ако липсва такъв срок – най-късно в 30-дневен срок от оттегляне на съгласието Ви.

В случай, че не сте оттеглили съгласието си, но сте престанали да бъдете клиент на Марин Геров от определена дата (включително и при смърт), личните Ви данни ще се съхраняват най-късно до 5 години след тази дата.

Съхраняването и обработването на личните Ви данни се извършва съгласно вътрешните ми правила за защита на личните данни, с които може да се запознаете при поискване.

Вашите права като субект на лични данни, във всеки момент докато Марин Геров ги съхранява и обработва, са следните:

1. Право да оттеглите съгласието си за обработването на личните Ви данни.

2. Право на достъп до личните Ви данни и право да поискате копие от тях.

3. Право да поискате Марин Геров да прехвърли личните Ви данни на друг администратор на лични данни или да Ви ги предостави на технически носител Вие лично да ги прехвърлите на друг администратор.

4. Право на коригиране на неточни или непълни лични данни.

5. Право на ограничаване на обработването.

6. Право „да бъдете забравен“ т.е. личните Ви данни да бъдат изтрити, ако не са необходими повече за целите, за които са събрани, ако сте оттеглили своето съгласие или ако са били събрани и/или обработвани незаконосъобразно.

7. Право на възражение срещу определени видове обработване или срещу самото обработване.

8.Право на жалба до надзорния орган – Комисията за защита на личните данни: www.cpdp.bg

Марин Геров може да откаже да заличи личните Ви данни, ако сте поискали това, само:

1. По причини от обществен интерес, при изпълнение на разпореждания на органи на властта, за целите на архивирането, научни и статистически цели и/или на други основания, изрично посочени в закон.

2. За установяване, упражняване или защита на правни претенции.

С подписването на Вашето съгласие Вие ни давате право да обработваме личните Ви данни при посочените условия.


Настоящите правила влизат в сила считано от 25.05.2018 г.

 

 

Софтуер за проектиране

Учтиво Ви каним да посетите нашия уеб магазин на следния адрес:

software.guerov.org

Софтуер за проектиране

© 2018 Геров инженери. All Rights Reserved.

Търси